Fiets tochten

fietsen deurne walsbergshuisje accomodatie deurne

Als u van fietsen houdt dan zit u perfect! Rondom de accomodatie is een prachtige omgeving met meerdere fiets routes. Daarbij kunt u denken aan de uitgestrekte weiden of genieten van de natuur zoals in de Mariapeel. Voor meer informatie over de fiets routes, klik op deze link.

Toon kortooms Park

bezoek toon kortooms park

Het Toon Kortooms museum ligt maar 7 km van de accommodatie en is een van de meest bezochte musea. Het Toon Kortooms park is schitterend ingericht en biedt verschillende activiteiten voor jong en oud. Het is zeer gemakkelijk om er met de fiets te komen:

Toon Kortooms Park
Griendtsveenseweg 80
5753 SB Deurne

Voor Entreeprijzen en meer informatie kunt u hier klikken om naar de website te gaan van het Toon Kortooms Park.

Mariapeel Gids

mariapeel walsbergshuisje groepsaccomodatie

Wilt u genieten wat de mooie Maria Peel u allemaal te bieden heeft? Dan kunt u er zelf een wandeling maken en genieten van de prachtige natuur maar het is ook mogelijk om een rondleiding door de Peel te nemen met een Gids die u alle mooie plekjes laat zien.

Meer over de Peel tochten leest u hier.

Wilt u zelf een rustige wandeling maken? Dat kan, de Maria Peel is ook maar 7 km van de accommodatie gelegen in de dorpjes Griendtsveen – Helenaveen. Voor meer informatie over wandelroutes en het adres kunt u deze link volgen.

 

Paintballen, Zeskamp & Bumpervoetbal

paintbal liever buiten deurne

Houdt je van een actiever uitje? Dat kan ook, bijvoorbeeld paintballen, kinderpaintbal of een zeer sportief en gezellig zeskamp! Deze activiteiten liggen dicht in de buurt van de accommodatie en zijn een leuke dag uit!

Deze activiteiten bevinden zich niet ver van de accommodatie (2km) en zijn ook gelegen in Deurne. Ga door naar de website om alle activiteiten te bekijken.

Boerderij winkel

Activiteiten deurne omgeving groepsaccommodatie walsbergshuisje

Houdt u van heerlijke verse en biologische producten? Niet ver gelegen van de groepsaccommodatie bevindt zicht in dezelfde gemeente (Deurne) een leuke boerderij winkel. Voor openingstijden en het bezoek adres kunt u het best op hun Facebook pagina kijken.

Ruïne en Park

walsbergshuisje activiteiten limburg brabant

Houdt je van een actiever uitje? Dat kan ook, bijvoorbeeld paintballen, kinderpaintbal of een zeer sportief en gezellig zeskamp! Deze activiteiten liggen dicht in de buurt van de accomodatie en zijn een leuke dag uit! Voor meer informatie bezoekt u de website.